Informatie klanten

Het ophalen van uw voedsel

Alle klanten kunnen elke week op vrijdagmiddag zelf hun pakket ophalen / boodschappen doen tussen 12.15 en 14.30u bij onze uitgiftepunten in Maarssen, Breukelen en Loenen. Dit gebeurd in tijdsloten. Voor de uitgiftepunten klik ­hier.

Na sluitingstijd kunt u niet meer komen winkelen of uw pakket ophalen. Het is dus belangrijk dat u binnen de openingstijden komt.

De uitgifte van voedsel

In het uitgiftepunt in Maarssen is de uitgifte volgens het winkelconcept. Om drukte / wachttijden te voorkomen krijgt ieder klant een tijdsslot toegewezen waarbinnen de boodschappen gedaan kunnen worden. Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de gastvrouw/man en legitimeert u zich met uw klantenpas. Daar ontvangt u een kaart met het aantal personen waaruit uw gezin bestaat.

Voor de informatie over het door ons gehanteerde puntensysteem klik hier.

In Breukelen en Loenen is er géén supermarkt, u kunt daar de artikelen dus niet zelf kiezen. Voor elke klant staat een pakket op naam klaar, de grootte is aangepast aan de gezinssamenstelling. Ook daar krijgt u een tijdslot toegewezen waarbinnen het pakket gehaald dient te worden.

Om de levensmiddelen mee te nemen, moet u uw eigen tassen meenemen. Er worden ook diepvriesproducten meegegeven, we raden daarom aan ook een koeltas mee te nemen.

Kunt u niet komen?

Bent u ziek of is er iets anders waardoor u echt niet zelf het pakket kunt ophalen, dan mag iemand anders het pakket voor u ophalen. U kunt hiervoor mailen met uw screenteam. De mail adressen vind u op onze contactpagina. Let op: diegene die het pakket voor u op kunt halen moet zich kunnen legitimeren bij de uitgifte.

De Voedselbank Stichtse Vecht bezorgt geen voedselpakketten bij u thuis. Is dat een probleem, dan kijken we gezamenlijk hoe we dat kunnen oplossen. Maar het ophalen blijft uw eigen verantwoordelijkheid.