Informatie klanten

Het ophalen van uw pakket

Alle klanten kunnen elke week op vrijdagmiddag zelf hun pakket ophalen tussen 12.45 en 15.45 bij onze uitgiftepunten in Maarssen, Breukelen en Loenen. Voor de uitgiftepunten klik ­hier.

Na sluitingstijd kunt u geen pakket meer ophalen. Het is dus belangrijk dat u binnen de openingstijden komt.

Op uw beurt wachten

Bij binnenkomst trekt u een nummertje en wacht in de ontvangstruimte op uw beurt. Onze gastvrouwen voorzien u van iets te drinken en leggen u eventueel nog dingen uit.

Wanneer u niet goed de Nederlandse taal spreekt en verstaat, kunt u het beste iemand meenemen die de taal wel spreekt, dan kunnen we elkaar op het uitgiftepunt goed begrijpen. Met uw hulpverlener kunt u dit overleggen.

Het meenemen van uw pakket

De Voedselbank Stichtse Vecht is géén supermarkt, u kunt de artikelen dus niet zelf kiezen. Voor elke klant staat een pakket klaar, de grootte is aangepast aan de gezinssamenstelling. Het is dus niet nodig om extra vroeg te komen, er is genoeg voor iedereen.

Om de levensmiddelen mee te nemen, moet u uw eigen tassen meenemen. Er worden ook diepvriesproducten meegegeven, we raden daarom aan ook een koeltas mee te nemen.

Kunt u niet komen?

Bent u ziek of is er iets anders waardoor u echt niet zelf het pakket kunt ophalen, dan mag iemand anders het pakket voor u ophalen. U kunt hiervoor mailen met aanmelden@voedselbankstichtsevecht.nl of bellen naar 06-40537059. Let op: diegene die het pakket voor u op kunt halen moet zich kunnen legitimeren bij de uitgifte.

De Voedselbank Stichtse Vecht bezorgt geen voedselpakketten bij u thuis. Is dat een probleem, dan kijken we gezamenlijk hoe we dat kunnen oplossen. Maar het ophalen blijft uw eigen verantwoordelijkheid.