Zwemmen voor Voedselbank Stichtse Vecht

Dit bericht is overgenomen van de site van RTV Stichtse Vecht.

Op 7 juli om 8.00 uur gaan Jan Rutterkamp (55) en Bert van Rossum (64) in Oud-Zuilen van start voor een zwemtocht van 25 km in de Vecht naar Nigtevecht. De tocht staat in het teken van ‘Zwemmen voor de Voedselbank’ en kan door iedereen gesponsord worden. Het doel is om € 6.500,00 euro op te halen. 

‘We zwemmen door de mooie vechtdorpen, Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht en Vreeland, van de gemeente Stichtse Vecht. Wij denken dat dit op deze wijze nog niet eerder is gedaan. Aan zo’n bijzondere tocht koppelen wij graag een goed doel. Dit is de Voedselbank Stichtse Vecht geworden.’

Binnen de gemeente Stichtse Vecht maken ruim 125 huishoudens gebruik van de diensten van de Voedselbank: ‘We verwachten dat door deze lastige tijd er een toename van het aantal huishoudens zal zijn. Daarom steunen wij de voedselbank door onze zweminzet en vragen we u om onze inzet gul te belonen met een gift voor ons uitgekozen goede doel’, aldus Jan en Bert. Beide heren zijn lid van de Triathlonvereniging Breukelen en weten wel vaker grenzen te verleggen en uitdagingen aan te gaan. 

Op de webstie van geef.nl kan een bijdrage gesponsord worden.