Bouwmaat Breukelen steunt Voedselbank Stichtse Vecht

Vandaag, 9 december, heeft Pieter van Leusden directeur van BME Bouwmaten Nederland bv een cheque ter waarde van € 1.500,– overhandigd aan Jan Dijkstra voorzitter van de Voedselbank Stichtse Vecht.

BME Bouwmaten Nederland bv realiseert zich dat in Stichtse Vecht veel gezinnen het moeilijk hebben. Door corona moeten steeds meer mensen een beroep doen op de Voedselbank. Pieter van Leusden vertelt dat BME Bouwmaten graag iets wil doen voor de mensen in Stichtse Vecht die het moeilijk hebben. “Met deze donatie kunnen de gezinnen die het moeilijk hebben misschien iets extra’s krijgen  voor de Kerst.”

Een gedeelte van de bonus komt ten goede aan de exploitatie van de Voedselbank. Jan Dijkstra is hier erg blij mee. Daarmee zijn ze weer een stukje dichter bij de aanschaf van een koelingssysteem dat nodig is om gekoelde producten in de voedselpakketten te kunnen leveren. 

Bouwmaat richt zich op de ‘kleine’ zelfstandige aannemer. Pieter van Leusden verteld: “Onze klanten zijn de klussers die bij u een badkamer verbouwen of een zolder ombouwen tot slaapkamer. Bij ons kunnen ze alle bouwmaterialen voor hun klus op één plek inkopen.”

De actie van BME Bouwmaten Nederland staat niet op zichzelf. BME Bouwmaten Nederland BV exploiteert 16 Bouwmaat vestigingen in Nederland. Op al deze vestigingen in Nederland wordt er deze week door Bouwmaat een dergelijke cheque overhandigd aan de lokale Voedselbank. Totaal doneert Bouwmaat maar liefst € 25.000,-!