Hartelijk bedankt!

Vanaf het moment dat de sluiting van onze voedselbank in verband met het Coronavirus bekend werd en daarmee onze oproep om ondersteuning voor de aanschaf van cadeaukaarten heeft u op een geweldige manier gereageerd. Inmiddels zijn de cadeaukaarten aangeschaft, waarbij de winkeliers zich van hun beste kant lieten zien. De supermarkt cadeaukaarten worden uitgereikt aan onze klanten zodat ze toch hun boodschappen kunnen blijven doen. Omdat de situatie zeer onzeker is en wij onze klanten – de armste mensen in onze samenleving – willen blijven helpen, blijven uw donaties natuurlijk zeer welkom.

Wat zijn we u dankbaar voor uw vele, en overweldigende reacties. Wat zijn wij trots en blij om een onderdeel te zijn van deze gemeente.

Met een hartelijke groet, mede namens het bestuur en alle vrijwilligers van Voedselbank Stichtse Vecht,

Jan Dijkstra, voorzitter.