Donatie kwaliteitsolijfolie van Neolea

Voedselbanken Stichtse Vecht, Ronde Venen en Woerden krijgen donatie kwaliteitsolijfolie

De in deze regio actieve voedselbanken Stichtse Vecht, Ronde Venen en Woerden hebben afgelopen week een donatie gekregen van het Nederlands-Griekse olijfolie merk Neolea. Deze en komende week zullen zo’n 750 pakketten worden uitgedeeld waarin een klein flesje Neolea wordt opgenomen.

Daan Tolk, Chief Marketing Officer bij Neolea is blij iets te kunnen doen voor de Voedselbank: “Wij steunen de missie van de Voedselbank om mensen die onder het bestaansminimum leven toegang te geven tot goed voedsel én het tegengaan van voedselverspilling. Wij vinden het geweldig dat we deze groep kunnen voorzien van kwaliteitsolijfolie met de vele gezonde eigenschappen, iets wat jammer genoeg normaliter buiten hun bereik valt.”

Marian de Winter, Bestuurslid PR, Fondsenwerving en Acties Voedselbank Stichtse Vecht: “Het ontvangen van donaties van voedselproducenten blijft enorm belangrijk voor ons. De gift van Neolea vinden wij dan ook bijzonder. Het is daarnaast ook echt leuk om eens een ander type product in het voedselpakket te kunnen stoppen en nu ook een echte delicatesse. We zijn enorm benieuwd naar de reacties van alle mensen die bij ons komen.”

De gedoneerde olijfolie is van de hoogste kwaliteit, namelijk Extra Vergine en heeft eerder diverse internationale prijzen in de wacht gesleept die dit bevestigen. Neolea is opgericht door de Nederlander Bart Jan Manten en werkt in Nederland samen met diverse Michelin sterrenrestaurants en speciaalzaken.

Voor vragen kunt u zich wenden tot:
Daan Tolk, Chief Marketing Officer Neolea via daan.tolk@neolea.com
Marian de Winter, Coordinator Voedselbank, via actie@voedselbankstichtsevecht.nl